dating-tips

Bestaat er zoiets als een ‘dating seizoen’?

Wees maar zeker! Het jachtseizoen is zonet voor open verklaard! Zoals zovele zaken gestuurd worden door seizoensinvloeden in onze maatschappij is ook de dating scene onderhevig aan dit fenomeen. De hoogdagen van dating starten…begin Januari! 

Ellendige Kerstperiode gehad?

Nu de kerstperiode voorbij is, kan het gewone leven weer beginnen. Een nieuw leven met goede voornemens! Deze keer ga je er echt iets aan doen! Het is dat effect dat zich ook vertaalt in de dating scene. Misschien werd je op nieuwjaar alleen wakker tussen de lege cavaflessen, of lag je alleen te kateren tussen de papiertjes lege Celebrations? Om nog maar te zwijgen over die nonkels, tantes, etc die je elk jaar weer vragen hoe het nu zit met dat lief van jou en waar hij of zij blijft ophouden? Alleenstaanden, of we zullen singles noemen, voelen deze tijd van het jaar harder dan ooit dat hun moment aangebroken is om na de feesten die eenzaamheid te bestrijden. De drukste periode in dating, overal ter wereld, is aangebroken. The hunt is open! 

Zwakheden omzetten in opportuniteiten.

Ok, singles voelen zich extra eenzaam vandaag! Het trieste weer in deze tijd van het jaar is ook niet echt een hulp. Je bent dus niet de enige! Tijd om je slag te slaan dus! Uit onderzoek blijkt dat als je nu start met daten je veel meer kans maakt op een match dan op een ander moment in het jaar. Everyone’s desperate for love! 🙂 Meer specifiek zou 21u ’s avonds het beste moment zijn om een bericht te sturen naar je digitale flirt zo blijkt! Je maakt op dat moment 19% meer kans om een antwoord te krijgen. Not bad! 

Als je nu start met je visnetten uit te gooien zal je toch gemiddeld nog 2 weken moeten wachten (lees: berichten heen en weer sturen) vooraleer een fysieke ontmoeting kan plaatsvinden. Vanaf de 2de helft van Januari zal je weer veel daters aan het werk zien op café en restaurant… hopelijk ben jij erbij… . Waar wacht je dus op? Geen getaffel! Just do it!! 

 

Commentaren

Nog geen commentaar.

Laat iets van je horen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.