500x_match4me-homepagina
shadow

E

en groeiende groep 50-plussers zoekt vandaag een partner online. Deze website is speciaal opgericht op deze doelgroep. Of het nu gaat om liefdesrelaties of nieuwe vriendschappen op 50liefde.be vind je gelijk gestemde. Bij 50liefde gaat het niet louter om dating en dat blijkt ook zo uit hun slogan: Nieuwe vrienden is nieuw plezier. Leuk is dat je als gratis lid berichten kan sturen en profielen bekijken. ls je je eigen berichten wil bekijken dan neem je een lidmaatschap. Deze begint al bij € 9,95 per maand wat een zeer scherp tarief is voor een dating site.

Wat valt meteen op: we worden met “u” aangesproken. Oh, respect! 🙂 De website oogt duidelijk en eenvoudig… net wat de doelgroep graag heeft vermoeden wij… .

Aangezien we zelf (nog) niet behoren tot de doelgroep hebben we een Chinese vrijwilliger (niet echt Chinees) erbij gehaald. Zo luidt het verdict: de intake is eenvoudig en kort! Goed zo! Als ik naar de opleidingen kijk dan zie ik zaken als HBO e.d. staan… Geen idee wat dat betekent… behalve dan dat het Nederlandse diploma-namen zijn. Nou moe! Voor de rest helemaal ok!
<a href=”http://www.datingsitekiezen.be/out/50liefde” target=”_blank”>50liefde.be</a> is erg gebruiksvriendelijk. Wat zijn die letters groot! De profielen, die zijn naar mijn idee bijna allemaal echt. Als vrouw heb ik al heel wat berichten gekregen dus opteer ik niet voor het lidmaatschap met ‘contactgarantie’. Maar eerlijk is eerlijk, zoals elke datingsite krijg je toch ook berichten, die je, om ze te kunnen lezen, aanzetten om betalend lid te worden. En die contactgarantie… dat lijkt me een erg raar concept en ik vind er niet meteen iets over terug. Hoe dan ook: spannend!

A.V. Berchem

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Match4me
Average rating:  
 2 reviews
by Vera on Match4me

Pas aangemeld dus ik kan nog niet veel zeggen. Ik heb de indruk dat alles goed werkt op de site.

by Willem on Match4me

Duurder dan ze zeggen! Oppassen!!

 • 50liefde.be

  Voor iedereen vanaf 40j-50j

  Mobiele site:
  Persoonlijkheidstest:
  Evenementen:
  App:
  Gratis chatten:
  Videochatten:
  1 maand:
  € 24.99 p.m.
  2 maand:
  € 24.99 p.m.
  3 maand:
  € 24.99 p.m.
  6 maand:
  € 19.99 p.m.
  12 maand:
  € 14.99 p.m.
  Gratis aanmelden:
  Mobiele site
  Persoonlijkheidstest
  Evenementen
  App
  Gratis chatten
  Videochatten
  1 maand
  2 maand
  3 maand
  6 maand
  12 maand
  Gratis aanmelden
  shadow