Je bent op zoek naar een relatie? Be2 zou iets voor je kunnen zijn.. 

Be2 richt zich alleen op singles die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie. Naast Vlaanderen richt Be2 zich ook op singles in Wallonië. De relatiewebsite is zowel Nederlandstalig als Franstalig. Kwaliteit gegarandeerd.

Ca. 40% vindt via Be2 een nieuwe relatie als we hen moeten geloven tenminste. Inschrijven is zoals bijna overal gratis, al gaan we eerlijk zijn. Resultaten boek je met een betalende account. 

We melden ons aan…

Als we ons aanmelden worden we meteen aan een vragenlijst onderworpen. De vragenlijst is bedoeld om je beter te leren kennen en je een eerste matching lijst te kunnen aanbieden. Succes! We hebben al 213 matches op die lijst staan! Bij de aanmelding word je op het hart gedrukt zeker een foto op te laden… bijna niemand antwoordt op profielen zonder foto. Je moet overigens zelf een foto toevoegen om foto’s van andere profielen te kunnen bezien. Voor wat hoort wat zo blijkt!

Be2 raden we als betalend lid aan.

Eerlijk, normaal raden we bezoekers aan een gratis account te nemen en het zaakje uit te testen maar Be2 is z’n (redelijk) hoge prijs wel waard. We hebben zelf goede ervaringen met Be2 maar wel enkel als we betalend lid werden. Meer specifiek: het is een van onze redacteurs die via Be2 haar eenzame bestaan heeft verlaten 😉 Ook zij was betalend lid voor een 3-tal maanden. Om het met haar woorden te zeggen: ‘de beste investering van mijn leven!”

De app? Die werkt vlot, zowel voor Android als iPhone!

Aanmaken die account, testen of meteen gaan voor 3 maanden premium. Veel heb je niet te verliezen, maar wel veel te winnen.

Ervaring met deze datingsite? Laat het hier weten!

new-logo-be
shadow

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Be2
Average rating:  
 3 reviews
by Ikke on Be2

Je kunt zoals overal niet veel met gratis account dus betaald en al veel dates gehad... veel... maar nog niet de prins op z'n paard!! Tanja

by MR X on Be2

Veel duurder dan de rest maar leukere mensen hier dan relatieplanet enzo. Almemaal geprobeerd. Gebruik voor site al is app ook goed.

by Niet jong on Be2

Vooral jonge mensen vind ik. Onder de 35 zeker

 • Be2 kenmerken

  Kwalitatief daten

  Mobiele site:
  Persoonlijkheidstest:
  Evenementen:
  App:
  Gratis chatten:
  Videochatten:
  1 maand:
  -
  2 maand:
  -
  3 maand:
  € 49.90 p.m.
  6 maand:
  € 29.90 p.m.
  12 maand:
  € 24.90 p.m.
  Gratis aanmelden:
  Mobiele site
  Persoonlijkheidstest
  Evenementen
  App
  Gratis chatten
  Videochatten
  1 maand
  2 maand
  3 maand
  6 maand
  12 maand
  Gratis aanmelden
  shadow