citydate
shadow

Citydate Speedating. In één avond 7 tot wel 12 vrijgezellen leren kennen, telkens in 6 min. Werkt het? Een review! 

CityDate is één van de 2 grote spelers in België die zich richten op een andere manier van daten: speeddaten. Je zou ook kunnen zeggen: ‘daten op speed’ want het concept draait om op één avond meerdere mensen te ontmoeten. Heel efficiënt daten dus! Speeddaten is een moderne manier om snel VELE SINGLES te ontmoeten. Op één weekavond word je in contact gesteld met 7-12 andere personen.

Het principe van speeddaten is in drukke tijden snel aan populariteit aan het winnen. Bijna alle avonden zijn weken op voorhand volzet, dat betekent dat het werkt…

We kennen het allemaal: uren achter je PC met één persoon chatten om achteraf op een eerste date vast te stellen dat die virtuele klik niet hetzelfde is als de klik in het echte leven? Daar zit je dan, hoe moet je die date beleefd afbreken? Een oplossing voor dit veel voorkomend probleem is speeddaten. Snel nieuwe contacten leggen in volledige anonimiteit want je geeft enkel je voornaam op. 

Hoe gaat zo’n Citydate speeddate in z’n werk?

Hoe kunnen we dit beter uitleggen dan onze eigen ervaring met Citydate? Eens aangemeld op de website krijg je alle gegevens doorgemaild. De locatie en het uur. De speeddate moderator stond ons op de afgesproken locatie op te wachten. Zijn we zenuwachtig? Wees maar zeker! Gelukkig stelde de host ons op ons gemak. We kregen elk 2 drankbonnetjes, die in de prijs inbegrepen waren. Als mannen werden we even apart gezet. De andere kandidaten waren zo mogelijk nog zenuwachtiger. We waren de cool guys, al zeggen we het zelf! De vrouwen kregen we pas te ontmoeten op het moment van de speeddate! Spannend! 

Terwijl we wat uitleg kregen, zochten de vrouwen al hun plekje aan de tafel voor de hele avond uit. De vrouwen zouden namelijk heel de avond aan hetzelfde tafeltje zitten. Wij, gentlemen als we zijn, schoven aan bij een eerste tafeltje naar keuze en zo kon de eerste kennismaking beginnen.

Een speeddate duurt 6 korte minuten!

Het is even wennen dat wel. Je zet je neer en dan telt de klok, 6 minuten. Dat lijkt kort, maar het is net lang genoeg om te bepalen of het klikt met de persoon tegenover je. Het was soms even zoeken waarover je kan praten maar geloof ons, eens je aan de praat geraakt bent, zijn die 6 minuten zo voorbij. En ja, je merkt meteen of er een klik is of niet. Je krijgt een papiertje om te noteren, en eerlijk, dat doe je best want na enkele gesprekspartners weet je vaak niet goed meer wie wat zei. Goed invullen dus op het einde van je 6 minuten, hoe onnozel het ook lijkt. 

Gelukkig is er een pauze. Dat drankje was er al door na het eerste gesprek 🙂 Dat moeten de zenuwen zijn!

Je ‘keuzes’ doorgeven aan de moderator van Citydate

Nadat je laatste speeddate erop zit bezorg je je ‘keuzes’ aan de moderator en eindigt de avond officieel. Sociaal als we waren hebben we ons aan de bar neergezet en spontaan kwamen enkele van de vrouwen ons vervoegen. Het werd nog een late avond 😉 De volgende ochtend kreeg ons zelfvertrouwen een enorme boost: 9 op 10 en 8 op 10 van de vrouwen hadden interesse in een 2de privé date. Hallo ego! Zelf hadden we elk 2 personen aangeduid. En ja, er was 1 vrouw die we beiden leuk vonden en zij vond ons beiden leuk. Hoe dat allemaal verder afgelopen is gaan we hier niet toelichten, maar laat het ons houden op het feit dat we nog allebei vrienden zijn… nipt! 🙂 

Conclusie: een zeer productieve avond zoals beloofd. Een ab-so-lu-te aanrader! Gewoon doen: klik hier om naar de city dating website te surfen

 

 

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Citydate
Average rating:  
 4 reviews
by Ellen on Citydate

Gieren! Supperleuk!!

by Ellis on Citydate

Super evening....

by Saraaatje on Citydate

Miljoen keer beter dan dating sites!! Veel goedkoper dan al die abonnementen... en zeveraars kan je er zo uit halen

by Victor on Citydate

Een grote aanrader. leek mij niet iets waar ik zou aan deelnemen. Het heeft ergens nog wel een taboe rond zich en het leek nogal "zielig". Maar dan... blijven plakken nadien met de meerderheid van de mensen en ik heb nog contact met sommige van de mannen die ik vrienden durf noemen!

Setting van de speeddate
shadow
 • Citydate kenmerken

  Snel singles ontmoeten

  Mobiele site:
  -
  Persoonlijkheidstest:
  -
  Evenementen:
  -
  App:
  -
  Gratis chatten:
  -
  Videochatten:
  -
  Kostprijs evenement:
  € 36
  2 maand:
  -
  3 maand:
  -
  6 maand:
  -
  12 maand:
  -
  Gratis aanmelden:
  -
  Mobiele site
  Persoonlijkheidstest
  Evenementen
  App
  Gratis chatten
  Videochatten
  Kostprijs evenement
  2 maand
  3 maand
  6 maand
  12 maand
  Gratis aanmelden
  shadow