Happn
shadow

Happn: romantiek eerst

Dating app Happn wil je helpen om de (juiste) anonieme mensen die dagelijks letterlijk je pad kruisen te leren kennen. Happn is een ideale ijsbreker om een praatje te slaan met die knappe van dat ene bedrijf in jullie kantoorgebouw.

Happn maakt hiervoor gebruik van de geolocatie van je GSM. Nee, je krijgt niet meteen een melding als een andere Happn-gebruiker in jouw buurt is, maar je kan wel zelf de profielen zien van iedereen die zich binnen een straal van 250 meter bevindt. Meer zelfs, je krijgt ook een map met de exacte plaats en het exacte tijdstip van de andere gebruikers. Je privacy is een beetje zoek, dat wel… maar wie in is voor een romantische avontuur en geen zin heeft om onbekenden zomaar aan te spreken, trekt best z’n stoute schoenen aan met deze app.

Anders dan Tinder

Alleen de foto’s van de connecties die je aanstaan kan je anoniem ‘liken’. Wederzijdse interesse? Dan krijg je de melding: “it’s a crush!” en kun je met elkaar beginnen chatten. 

We merken, als experts dat Happn met een forste inhaalbeweging bezig is wat betreft populariteit richting rivaal Tinder… 

Geef het een kans en download de app hier:

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tinder
Average rating:  
 1 reviews
by alllooo on Tinder

Tegenwoordig doe ik enkel nog deze app ipv Tinder dat ik beu ben. Minder voor sex alleen maar ook veel gewoon voor seks 🙂

shadow
 • Happn kenmerken

  Ontmoetingen uit het echte leven

  Website:
  Persoonlijkheidstest:
  Gratis berichten:
  Betalende versie:
  Charms sturen = 1 credit. 1,99 euro voor 10 credits.
  Website
  Persoonlijkheidstest
  Gratis berichten
  Betalende versie
  shadow