okcupd
shadow

OK Cupid, gratis dating maar dan ook écht gratis dating.

U gelooft ons wellicht niet maar het is absoluut waar, dating via OK Cupid (OKC) is helemaal gratis! Foto’s opladen, berichten versturen, etc… Ja, er bestaat een A-member lidmaatschap maar geloof ons, dat heb je echt niet nodig. A-members kunnen zien wie hen bekeken heeft en de omgeving is banner reclamevrij… so what! Ahja, de app is in het Engels. 

Gratis maar is het ook de moeite?

Zelf kennen we OKC al een 5 tal jaar en we zijn nog steeds fan! De omgeving is heel eenvoudig, heel netjes allemaal. Het aantal profielen in België is nog steeds (onbegrijpelijk) redelijk beperkt maar je kan er zeker je gading vinden hoor. Wij kennen de app vooral als een dating app waar erg veel expats uit het Brusselse en Antwerpse actief op zijn. Een opvallende hoeveelheid expats dus… als je op zoek bent naar een internationale partner (met een mooie job ;-)) die toch in België woont… dan moet jij bij OKC zijn. Uiteraard vind je hier ook gewone Belgen. 

Naar het idee van Tinder vind je ook hier het concept van swipen: links is NO en rechts YES. Bij een match krijg je een verwittiging..

Leuk bij OKC zijn de vele vragen om je persoonlijkheid te testen. Overal zie je persoonlijkheidstests maar deze is echt wel heel goed moeten we zeggen. Ook leuk: je kan zelf een vraag voorstellen en antwoordcategorieën bedenken. Zo zal je zien dat op termijn jouw vraag wereldwijd ingevuld wordt! 

Bedrijf achter OKC: een leuke bende.

De eigenaar achter OKC houdt zich bovendien ook graag bezig met mooie analyses te publiceren over hun leden. Anoniem uiteraard. Het zijn stuk voor stuk leuke blogs om te lezen die gaan over wat zij allemaal ontdekken in ons vreemd datinggedrag ­čÖé 

 

Hier kan je de app downloaden:

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

OK Cupid
Average rating:  
 3 reviews
by whatever on OK Cupid


 1. dat het toch ni belangrijk is om te weten wie u leuk wil ik toch wel tegenspreken. persoonlijk ben ik vooral in die profielen geïnteresseerd en het feit dat zij interesse hebben, is al een vraag minder die moet gesteld worden. veel liever dat dan wa te scrollen tot ik iets zie dat me enigszins aanstaat en op goe geluk hier en daar wa mensen aanspreken. mss ben ik naïef, maar maak me graag wijs dat de mensen die me speciaal aanklikken om te laten weten dat ze me leuk vinden dat doen omda ze mijn profiel hebben gelezen en ze om een of andere reden iets in me zien... maar ik ben dan ook maar een hopeloos geval, daar hoef ik niet op gewezen worden

by goe on OK Cupid

Enige echte datingsite www.okcupid.com of app die de moeite is eigenlijk! Echt gratis en superleuke vragen... ge kunt er zelf ook uploaden

by Liesbeth on OK Cupid

Zeer zeer goeie dating app. Gratis, geen gedoe! Inderdaad niet nodig om betalend lid te worden. Berichten zijn gratis etc... enige minpunt (en daarom 4 sterren) is dat je niet zo veel profielen vindt als bij Tinder. Ook veel profielen in BXL. Toch mijn favoriet! Intekenen mensen!

shadow
 • OK Cupid kenmerken

  Voor singles met niveau

  Website:
  Persoonlijkheidstest:
  Gratis berichten:
  Betalende versie:
  Ja, maar onnodig: ÔéČ 9.95/maand
  Website
  Persoonlijkheidstest
  Gratis berichten
  Betalende versie
  shadow