Op zoek naar een iets pikantere date? Wij zochten het voor je uit… 

Ondeugend-Daten.be is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date en zelfs een serieuze relatie. Per dag komen er zo’n 100 nieuwe leden bij, daarmee is Ondeugend-Daten.be uitgegroeid tot één van de grootste erotische datingsites van België. Ondeugend-Daten.be is een eenvoudige en veilige manier om op zoek naar nieuwe contacten.

Na het gratis inschrijven kan je rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan jouw zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kun je het contact in je eigen tempo opbouwen. Berichten verstuurd via Ondeugend-Daten.be bijven anoniem zolang je dit wilt: je houdt dus zelf de touwtjes in handen en bepaalt zelf wanneer je toe bent aan een afspraak in “het echte leven”.

Wij nemen onze job heel ernstig dus we hebben een profiel aangemaakt bij Ondeugend-Daten.be. Alles voor de job dus, enfin! Eens aangemeld met de bekende procedures belanden we in een omgeving waar onze oortjes wat rood van worden… De leden hier winden er geen doekjes om waarom ze er zitten. Zowel mannen als vrouwen zijn erg open over hun intenties en wat ze zoeken. We melden ons aan met een échte foto en in geen tijd krijgen we verzoekjes van links en rechts. 

Fake of echte profielen? 

Fake profielen, ja, die zitten er zeker tussen, al dan niet door de website ontworpen om het aantal betalende leden op te krikken of gewoon, enkele flauwe grapjassen. Maar, wat ons opvalt is dat het aantal echte profielen groter is dan verwacht. Top! Geen perfecte foto’s, geen perfecte omschrijvingen: dat zijn zeker goeie tekens! Een gouden regel in online dating is namelijk: als het er te goed uitziet, dan is het dat meestal ook! Natuurlijk, zoals dat gaat bij de wet van vraag en aanbod zijn bepaalde profielen al wat populairder dan anderen. Hoe meer we door de profielen bladeren, hoe roder onze oortjes 🙂 De profielfoto’s van sommigen spreken boekdelen… Wees voorbereid dus!

Wij zijn heiliger dan de Paus dus verder dan een kijkje nemen doen we niet… maar als jij ervaringen hebt met deze website laat het dan hier zeker weten! Alleen, niet te veel details graag! 🙂 

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ondeugend-Daten
Average rating:  
 5 reviews
by Bert - Lotte on Ondeugend-Daten

Site oogt echt oud. Er zitten ook fake profielen bij zoals altijd. Ook echte!!

by Sopp on Ondeugend-Daten

***

by Erik & Elly on Ondeugend-Daten

Positief: de profielen zijn meestal echt. Je krijgt als gratis lid sowieso na enkele dagen een 30 dagen VIP abo toegestuurd! Nadien kregen we dat zelf nog eens 🙂 Negatief: de site ziet er wat verouderd uit maar zolang we spannende dates blijven hebben kans ons dat weinig schelen :))) Ben je een jonge vrouw op zoek naar een stel (m/v)? Teken dan in en zoek ons daar 🙂

by Stoute Rik on Ondeugend-Daten

Ik heb me gratis aangemeld en ik heb enkele dagen later 30 dagen gratis mogen testen.. geen idee of iedereen dat krijgt??? Nu aan week 3 en eerste afspraakje overmorgen en met extra googlen hier terecht gekomen dus dacht ff te laten weten.

by Erica on Ondeugend-Daten

Zitten er als koppel en al heel leuke contacten gehad. :)) Het is wel ni goedkoop maar met een gratis account kan je wel al zien wat voor vlees er in de kuip zit :-)) Eens je een paar mensen kent kan je zo afspreken hee

 • Ondeugend-Daten kenmerken

  Pikante dates

  Mobiele site:
  Persoonlijkheidstest:
  Evenementen:
  App:
  Gratis chatten:
  Videochatten:
  1 maand:
  € 27.99 p.m.
  2 maand:
  € 27.99 p.m.
  3 maand:
  € 20.00 p.m.
  6 maand:
  € 20.00 p.m.
  12 maand:
  € 20.00 p.m.
  Gratis aanmelden:
  Mobiele site
  Persoonlijkheidstest
  Evenementen
  App
  Gratis chatten
  Videochatten
  1 maand
  2 maand
  3 maand
  6 maand
  12 maand
  Gratis aanmelden
  shadow
Bezoek Ondeugend-Daten.be