parship.screenshot.be-1
shadow

Parship, een dating site met naam.

Parship.be is een heel gekende naam in de datingscene. Parship is een verkorting van het Engelse Partnership. Het overgrote deel van de leden is hoogopgeleid. Dat wil zeggen dat ze minstens een bachelordiploma op zak hebben. De verdeling man vrouw zit optimaal en het succesratio zou ergens liggen tegen de 40%! Niet mis!

We melden ons aan…

Registreren is gratis, enkel je email en een paswoord is nodig. Even moeite doen dus en je kan van wal steken. Hoewel, je krijgt een serieuze persoonlijkheidstest voorgeschoteld. Fijn? Nee. Nuttig? Wees maar zeker! Het is belangrijk dat deze goed wordt ingevuld want op basis daarvan krijg je de individuele partnervoorstellen. Ja, het duurt even voor je de test ingevuld krijgt.

Van zodra je de persoonlijkheidstest hebt ingevuld kom je in het ledengedeelte terecht waar je een aantal partnervoorstellen krijgt voorgeschoteld. In ons geval waren dat er redelijk veel (zo’n 720). De partnervoorstellen kan je sorteren op basis van matching-punten (gelijkenissen in de persoonlijkheidstest), laatste keer online en afstand.

Gratis lid worden en testen maar…

Zoals bijna overal in de datingscene is het op Parship.be mogelijk om te gratis communiceren via een glimlach of door foto’s vrij te geven. Je kan ook een bericht versturen, maar daar moet je premiumlid voor zijn. Je kan wel gratis zien wie je je profiel bezocht heeft. 

Als je gaat daten zal je onvermijdelijk ook minder leuke ervaringen tegenkomen. Parship.be is echter niet fake en doet er werkelijk alles aan om hun leden zoveel mogelijk kansen te bieden op het vinden van een partner. Je kan gratis inschrijven om zo kennis te maken met Parship, je kan later nog altijd overstappen naar het premium lidmaatschap.

De site werkt lekker en de leden zijn van niveau. Probeer het zelf! 

 

 
Meld je hier gratis aan bij Parship

Parship heeft een herkenbare visuele stijl. Afbeeldingen en teksten zijn duidelijk. Het design is hedendaags en de moderne vormgeving en is zeer prettig. De website is duidelijk. Navigeren door deze datingsite is betrekkelijk eenvoudig. Je voelt al makkelijk aan waar je moet klikken e.d.

Hulp bij je datingprofiel

Het is bekend dat goed ingevulde, aansprekende profielen véél meer reacties krijgen dan korte, nietszeggende profielen. Je kunt door Parship een zogenaamde ‘profielcheck’ laten uitvoeren. Dat is gratis als je betalend lid bent en 49 euro voor gratis leden. Dat raden we in dat geval eigenlijk niet echt aan.

De Parship Kwaliteitsgarantie garandeert de beste service aan haar leden. Telefonische coaching is mogelijk en uw gebruikersgegevens zijn volledig beschermd. Toch zijn er op het web vrij veel klachten en minder goede ervaringen over hun klantenservice te vinden. De persoonlijkheidstest is voorgekomen uit wetenschappelijk onderzoek. Een hoop psychologen hebben hier erg lang aan gesleuteld om tot een perfect werkend matchingsysteem te komen.

Contactinformatie: PARSHIP GmbH, Speersort 10 20095 Hamburg, Duitsland
Fax +49 (40) – 46 00 26 – 590. Ze zijn ook te volgen via Google Plus en Facebook.

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

parship
Average rating:  
 2 reviews
by Van Damme on parship

Niks is gratis. Serieuze daters eindelijk!

by Annerose on parship

Behoorlijk prijzig!! Maar... ik heb wel via de site al meer contact gehad met anderen dan via andere dating sites of apps. Iedereen heeft hier zin in een serieuze relatie en dat bespaart echt tijd. Geen onnozelaars!

shadow
 • Parship kenmerken

  Dating voor hoger opgeleiden

  Mobiele site:
  Persoonlijkheidstest:
  Evenementen:
  App:
  Gratis chatten:
  Videochatten:
  1 maand:
  -
  2 maand:
  -
  3 maand:
  -
  6 maand:
  € 39.90 p.m.
  12 maand:
  € 24.90 p.m.
  Gratis aanmelden:
  Mobiele site
  Persoonlijkheidstest
  Evenementen
  App
  Gratis chatten
  Videochatten
  1 maand
  2 maand
  3 maand
  6 maand
  12 maand
  Gratis aanmelden
  shadow