Is Relatieplanet.be echt een datingsite voor iedereen?

Wij zeggen: ja. Hier vind je dertigers maar ook zestigers. En voor alle opleidingsniveaus. Voor hoger opgeleiden, maar natuurlijk ook voor mensen die minder hoog opgeleid zijn.
Bij Relatieplanet.be kan je je gratis en vrijblijvend inschrijven. Je kunt dan een profiel aanmaken, zoeken en interesseberichten versturen.

Wat opvalt is dat je zelden berichten krijgt van fake profielen. Fake profielen is een gekende ‘ziekte’ in de dating scene. Men doet je geloven dat je een bericht ontvangen hebt van een onbekende schone, en uiteraard, om het te lezen moet je betalen. Wij merken bij Relatieplanet.be er weinig van voorlopig en we zijn al maanden lid. Aanmelden is gratis dus je hebt eigenlijk weinig te verliezen, eerder te winnen…  Wil je meer opties dan kan je betalend lid worden. Wij denken: eerst gratis proberen, toch?

Heb jij ervaringen met Relatieplanet.be? Laat het hier weten en informeer anderen en plaats een review! Goed voor je karma!

Relatieplanet Homepage
shadow

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Relatieplanet
Average rating:  
 5 reviews
by alla on Relatieplanet

Enige professionele die ertussen staat vind ik

by Ni zo duur on Relatieplanet

Weinig ervaring behalve 1 leuke date... maar de prijzen hier kloppen toch precies niet. Zo duur is dat niet ze... daarom wou ik even reageren.

Of misschien heb ik met een promo ingetekend?

by An Oniem on Relatieplanet

Eerste date met eerste contact was prijs en we zijn 2 weken samen nu! Ik wil dit delen met iedereen! Vrienden zitten er nu ook! Love!

by Anthony on Relatieplanet

Betaald direct voor 3 maand... betere prijs maar niet te lang ineens ook ni want ik ga er vanuit dat ik een lief vind tegen dan!!

by Anneke on Relatieplanet

Ik heb hier enkele leuke dates gehad maar verder nog niet de man van mijn dromen... blijven dromen zeker?? tips zijn altijd welkom hier...

 • Relatieplanet kenmerken

  Voor iedereen

  Mobiele site:
  Persoonlijkheidstest:
  Evenementen:
  App:
  Gratis chatten:
  Videochatten:
  1 maand:
  € 20.00 p.m
  2 maand:
  € 20.00 p.m
  3 maand:
  € 9.00 p.m
  6 maand:
  € 8.00 p.m.
  12 maand:
  € 6.00 p.m.
  Aanmelden:
  Mobiele site
  Persoonlijkheidstest
  Evenementen
  App
  Gratis chatten
  Videochatten
  1 maand
  2 maand
  3 maand
  6 maand
  12 maand
  Aanmelden
  shadow