parship.screenshot.be-1
shadow
 • Rendez-vous kenmerken

  Grootste datingsite van België

  Mobiele site:
  Persoonlijkheidstest:
  App:
  Beperkt abonnement via sms betaling:
  1 maand:
  € 15,90
  3 maand:
  € 8,3
  6 maand:
  € 7,5
  Mobiele site
  Persoonlijkheidstest
  App
  Beperkt abonnement via sms betaling
  1 maand
  3 maand
  6 maand
  shadow

Rendez-Vous, de grootste datingsite van België.

Je moet het maar durven stellen: wij zijn de meest succesvolle datingsite van België. Terecht? Wel, ze hebben veel leden en regelmatig vind je positieve ervaringen leden of ex-leden. Dat is altijd een goed signaal! Leuk is dat je kan zoeken naar leden en eveneens profielen kan bekijken zonder je in te schrijven. 

Inschrijven bij Rendez-Vous.

Inschrijven is eenvoudiger dan ooit: vind een gebruikersnaam, paswoord, email etc… en je kan van slag. Vul erna je profiel aan met wat persoonijke informatie en vooral, informatie over wat voor soort partner je zoekt en je bent echt goed vertrokken. De site ziet er sinds de updat echt goed en strak uit! 

Uiteraard kan je foto’s toevoegen en dergelijke maar je kan ook een Quiz&Klik aanmaken, wat neerkomt op een soort eigen gemaakte vragenlijst die je door andere leden kan laten invullen. Je kan ook Quizzen van andere leden invullen zodat je elkaar snel leert kennen!

Hoe kom je in contact met elkaar bij Rendez-Vous?

Zoasl overal bijna kan je je interesse laten blijken door een knipoogje of een smiley te versturen naar een profiel. Uiteraard kan je ook een bericht versturen. Speciaal bij Rendez-Vous is de mogelijkheid om een lid op te bellen via een nummer dat je doorstuurt naar je mogelijke date zonder je eigen nummer te hoeven opgeven.

Rendez-Vous is betaalbaar

Rendez-Vous.be is nog steeds één van de goedkoopste datingsites die er beschikbaar is, misschien meteen de reden van het succes. Je kan je altijd gratis registreren om een kijkje te nemen in het ledengedeelte. Indien je geen volledig abonnement wil nemen bestaat er een soort ontdekkingsabonnement dat je 4 dagen toegang geeft tot alle functies en dat eenvoudig en anoniem te betalen via sms.

 
Meld je hier gratis aan bij Rendez-Vous

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rendez-vous
Average rating:  
 0 reviews

shadow