ondeugend-daten
shadow

Second Love. Leuke naam. Wat heeft de site echt te bieden? 

Second Love is zoals Victoria Milan een speciale datingsite. De idee: als gebonden man of vrouw een partner vinden om mee vreemd te gaan. Aan het succes van Second Love te zien zijn er duidelijk heel wat mensen die zin hebben in een affaire, liefst zonder dat ze daar al te veel moeite voor te moeten doen. 

Aanmelden

Het doel van Second Love is duidelijk dus hier geen ingewikkelde psychologische test moet ondergaan. Ook hier is een gratis account eerder bedoeld om te zien of het iets voor jou is of niet. Profielen kan je zoeken, foto’s helaas niet. Je kan wel gratis een knipoog sturen naar andere leden. Je kan ook gratis berichten ontvangen.

Mannen, wees bereid om de concurrentie aan te gaan.

Zoals op elke pikante datingsite hebben de vrouwen veel meer keuze. Mannen melden zich doorgaans massaal aan. Ben je man? Geen probleem! Gedraag je, wees vriendelijk en hoffelijk en geef de vrouw de keuze en je zal zien dat je jezelf al snel onderscheidt van het kaf.

 

Fake profielen?

In onze reviews bespreken we altijd de problematiek van de valse profielen. Second Love heeft een duidelijke doelgroep (mensen die willen vreemdgaan) en toch zijn er weinig tot geen fake profielen. Noch door grapjassen, noch door de site zelf aangemaakt.

Een premium lidmaatschap kost intussen €74,90 per maand. (vroeger was dit een pak minder) Dat is dus behoorlijk wat en daar zal de populariteit zeker mee te maken hebben. De prijzen per maand dalen spectaculair als je meteen voor langere periode lid wordt. Maar, je kan altijd gratis registreren om zo een kijkje te nemen in het ledengedeelte.

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Second Love
Average rating:  
 3 reviews
by Paul on Second Love

Pure oplichterij, niks anders, dus eigenlijk een negatieve rating tot en met!

Je maakt een profiel aan en ze blijven je creditcard uitmelken tot je deze laat blokkeren.

Ze beweren dat je een abonnement hebt afgesloten wat helemaal niet klopt.

Laat je dus niet beetnemen want dit kost een pak geld voor niks gezien de profielen grotendeels fake zijn.

by Gertje on Second Love

Ik heb ze allemaal gratis geprobeerd en deze doe ik betalend want je wordt niet lastig gevallen met valse berichten van fakers! Eén contact gehad maar ze we zijn moeten stoppen omdat haar vriend onze sms'en heeft gelezen! 🙁

by B.RvD on Second Love

Grootste goed punt is dat je kan chatten met degenen die ook online zijn als je gratis lid bent. Kan alleen postberichten ontvangen. Duur maar gekozen voor dees ipv victoria milan want meer echte profielen

 • Second Love kenmerken

  Je 2de lief

  Mobiele site:
  Persoonlijkheidstest:
  Evenementen:
  App:
  Gratis chatten:
  Videochatten:
  1 maand:
  € 74.90 p.m.
  2 maand:
  € 37.45 p.m
  3 maand:
  € 31.65 p.m
  6 maand:
  € 25.83 p.m
  12 maand:
  -
  Gratis aanmelden:
  Mobiele site
  Persoonlijkheidstest
  Evenementen
  App
  Gratis chatten
  Videochatten
  1 maand
  2 maand
  3 maand
  6 maand
  12 maand
  Gratis aanmelden
  shadow