500x_match4me-homepagina
shadow

SF.dating of Secret Flirt Dating: de moeite of niet? Dat lees je hier.

Als je houdt van ongedwongen contacten waarbij de nadruk niet meteen ligt op het aangaan van een relatie dan is SF.dating een optie. We bekijken hier of het een optie is die de moeite is. 
 
Veel datingsites zich richten op het vinden van ‘de ware’, vreemdgaan of gewoon, puur seks. SF.dating bekijkt het ruimer: men wil mensen verbinden uit allerlei diverse leefsituaties. We hebben het dan over een los contact tussen singles, singles met mensen in een (open) relatie of mensen in een relatie met anderen in een relatie.

Vrouwen melden gratis aan

Zoals vele andere datingsites waar seksdating een mogelijkheid is wordt het aanbod voor vrouwen gratis en betalend voor de mannen. Zo gaat dat met vraag en aanbod. Je merkt ook meteen dat man/vrouw verhouding ook hier weer wat scheefgetrokken is. Op SF.dating vind je veel mannen en voor sommigen zorgt dat voor frustraties dat ze nooit reactie krijgen. 
Meld je gratis aan bij Sf.dating

Veel mannen, veel concurrentie?

Dat klopt zeker! Maar geen wanhoop want uit ons onderzoekje blijkt dat je al snel in contact kan komen met échte vrouwen die op zoek zijn naar iets pikant. Hoe? Wees jezelf. Veel mannen kunnen niet wachten om af te spreken en zijn veel te opdringerig. Onthou, vrouwen hebben het er voor het uitkiezen dus gedraag je heren! Veel vrouwen op SF.dating zijn wel degelijk daar om een seksuele ervaring op te doen maar ze willen verleid worden, ze willen een klik voelen vooraleer met je te willen afspreken. Negatieve reviews over SF.dating vind je genoeg maar in alle eerlijkheid, dat lijkt ons van mannen te komen die gewoon ‘hun best niet goed genoeg doen’. 
 
 

Geïnteresseerd? Maak gratis een account aan!

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sf.dating
Average rating:  
 2 reviews
by Flirter69 on Sf.dating

Nooit antwoord gekrege op mijn berichten!

by Annieke on Sf.dating

De site is overzichtelijk en het aanbod van mannen groot voor mij als vrouw is enorm. Intussen heb ik echt ontelbare dates gehad met leuke mannen. Ik zit intussen wel in een soort relatie met een man die ik er leren kennen heb. Wat ik als nadeel ervaar is dat als mijn relatie niet zo goed loopt op sommige momenten ik zin krijg om terug naar de site te gaan. Anoniem rondstruinen en kijken of er iets "beters" te krijgen is... geen goed plan.

shadow
 • Sf.dating kenmerken

  Secret Flirts

  Mobiele site:
  Persoonlijkheidstest:
  Evenementen:
  App:
  Gratis chatten:
  Videochatten:
  1 maand:
  € 27.00 p.m.
  2 maand:
  -
  3 maand:
  € 22.60 p.m.
  6 maand:
  € 16.60 p.m.
  12 maand:
  € 12.25 p.m.
  Gratis aanmelden:
  Mobiele site
  Persoonlijkheidstest
  Evenementen
  App
  Gratis chatten
  Videochatten
  1 maand
  2 maand
  3 maand
  6 maand
  12 maand
  Gratis aanmelden
  shadow