citydate
shadow

Smartvibes: één avond, 7 mannen, 7 vrouwen, 7 minuten. Een review! 

Smartvibes is de grootste speler in België die zich richt op een efficiënte manier van daten: ‘daten op speed’, want het concept draait om op één avond meerdere mensen te ontmoeten. Speeddaten is een moderne manier om snel VELE SINGLES te ontmoeten. Op één weekavond word je in contact gesteld met 7 andere personen.

Is speeddaten populair? Reken maar

We hebben 2 avonden meegedaan bij SmartVibes. Eerst en vooral: telkens waren er meer singles dan de beloofde 7 personen, de ene keer 10, de andere keer 12! Meer waar voor ons geld dus!

Het concept is simpel: bij speeddating ontmoeten minstens 7 dames, minstens 7 mannen tijdens 1 avond uit. Met elke vrijgezel voer je een kort gesprekje van 7 minuten en dan is het doorschuiven voor de mannen. Nadien kan je opgeven van wie je graag de contactgegevens (email) zou verkrijgen. Bij een match worden de gegevens vrijgegeven.

Speeddaten is veilige manier om nieuwe mensen te leren kennen uit jouw buurt en van jouw leeftijd. Opgelet: wees op tijd met je in te schrijven want de meeste avonden zitten soms al van weken op voorhand volgeboekt!

Ga direct speeddaten bij SmartVibes

We doen de test!

Wij, twee single mannen, deden één keer mee in Leuven (de naam van het café zijn we vergeten) en één keer in Antwerpen (in de Pelgrom, onder begeleiding van de eigenaar van SmartVibes, Frederic De Schryver ). In beide gevallen kunnen we zeggen dat de avond erg plezierig verlopen is! Ok, het is even wennen om zo snel gesprekjes aan te knopen die zo kort duren. Het is bovendien erg duidelijk waarom iedereen er is en het spel wordt erg professioneel gespeeld: je merkt dat je ‘gekeurd’ wordt. Fijn is dat niet, maar hey, aren’t you doing the same? 🙂 

We bezien onszelf als normale jongens maar verdorie.. wat waren we populair 🙂 Eén van ons twee heeft zijn ego een enorme boost zien krijgen toen hij met 10 van de 10 vrouwen een match had. (We gaven als test aan dat we alle vrouwen wensten te leren kennen nadien)

Het leukste is misschien nog dat je nadien ongedwongen aan de bar gaat zitten en de echte avond dan pas begint… als je begrijpt wat we bedoelen… .

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

SmartVibes
Average rating:  
 6 reviews
by Maakt da uit on SmartVibes

Toffe avond Nieuwe vrienden

by superleuk on SmartVibes

Doen! Niet twijfeelen! Akward maar wel heel leuk geworden! 7 minuten was soms hééél lang en soms heel kort! Samen met 2 vriendinnen gedaan en topavond. Wel paar mannen die écht iets moeten doen aan hun dating skills haha. Was helaas wel inde week anders was deel van groep zeker nog uitgeweest! Leuk ook om mensen te leren kennen! Geld helemaal waard!

by Boooooost! on SmartVibes

Super leuk!! Niet verlegen zijn!!!!!

by Andy De Vleeshouwer on SmartVibes

Heel goei concept! Meer vrouwen dan beloofd maar wel de helft waarme ik gene klik had...

by Ellen en Evi on SmartVibes

Wij zijn gaan speeddaten en het was superleuk! Beetje taboo is weg!! Frederik (of Frederic) was de moderator en hij is heel professioneel!

by Fijn tijd en nu dates on SmartVibes

Zoals in het artikel hier gezegd moet ik zeggen dat vooral nablijven na het event het interessantste was. Ik heb mijn gsm aan 2 mannen gegeven en ik ben nu aan het daten met 1 van hen. Ik wil nog eens meedoen want het is echt super nuttig om snel die ene iemand te leren kennen!!

 • SmartVibes kenmerken

  brengt mensen samen

  Mobiele site:
  -
  Persoonlijkheidstest:
  -
  Evenementen:
  -
  App:
  -
  Gratis chatten:
  -
  Videochatten:
  -
  Kostprijs evenement:
  € 36
  2 maand:
  -
  3 maand:
  -
  6 maand:
  -
  12 maand:
  -
  Gratis aanmelden:
  -
  Mobiele site
  Persoonlijkheidstest
  Evenementen
  App
  Gratis chatten
  Videochatten
  Kostprijs evenement
  2 maand
  3 maand
  6 maand
  12 maand
  Gratis aanmelden
  shadow