okcupd
shadow

Tinder: deze app kent iedereen…

Niet elke app krijgt een eigen werkwoord, in dit geval: Tinderen. Tinder is een superpopulaire app om snel nieuwe mensen te leren kennen. De populariteit van de app is ongezien. Meerder grote media hebben de app uitgeroepen tot de populairste app van het moment. 

Is Tinder een volwaardige dating app of een vleeskeuring?

Toegegeven: het principe is eenvoudig, misschien wel te eenvoudig. Je krijgt een foto te zien van een persoon. Het enige wat je moet doen: links swipen is NOT, en rechts swippen is LIKE. Je kan ook gewoon klikken:Als je op het hartje klikt zeg je dat je de andere persoon leuk vindt.

Door op de i te klikken krijg je meer informatie over die persoon. Bijvoorbeeld naar de naam en leeftijd zie je hoever de persoon bij je vandaan is en wanneer die actief was. Ook krijg je iets meer informatie over die persoon.Ook kun je hier meer foto’s bekijken van die persoon. Dit doe je door in het informatiescherm de foto’s naar links of rechts te schuiven.

Als die persoon ook zegt dat die jou leuk vindt dan zijn jullie een match. Swiped de anderer persoon ook naar rechts, proficiat dan heb je een match! 

Critici beweren dat Tinder niet meer is dan een goedkope vleeskeuring en een date om snel een wip (een hookup) te vinden voor de avond. Ons zal je niet horen beweren dat er zulke profielen tussen zitten. (ja, vooral mannen :-)) Echter, het overgrote deel van de profielen op Tinder is net zoals jij op zoek naar een leuke date en misschien meer. Dankzij de locatieinstellingen kan je al snel leuke mensen uit je buurt leren kennen.

Tinder is gratis tenzij je nutteloze functies wenst waarvoor we de moeite niet eens gaan nemen om ze te bespreken want ze verschillen bovendien in prijs al naargelang je leeftijd. Eerlijk? Nee, niet echt hé?

Probeer Tinder zelf uit:

 

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tinder
Average rating:  
 1 reviews
by Keurder! on Tinder

Tinder is tegenwoordig vooral aandacht en bevestiging zoeken, afspreken om de sex en onnozel doen. Ik doe graag onnozel 😀

shadow
 • Tinder kenmerken

  Swipen! Swipen! Swipen!

  Website:
  Persoonlijkheidstest:
  Gratis berichten:
  Betalende versie:
  Ja, maar onnodig. Tussen € 0,78 en 15,67 afhankelijk van leeftijd etc.
  Website
  Persoonlijkheidstest
  Gratis berichten
  Betalende versie
  shadow