Victoria Milan!  Fake of echt? Wij zochten het voor je uit.

Eerst: Victoria Milan… dé datingsite om vreemd te gaan en een affaire te starten. De slogan zegt alles: “Herleef de passie – begin een affaire“. Victoria Milan windt er geen doekjes om: je bent hier om een affaire, passie, wilde seks en dat met een andere partner dan je vaste partner. Niet alle profielen op Victoria Milan zijn single echter. Naar schatting zijn een groot aantal profielen single, op zoek naar een seksbuddy, die eventueel wel in een relatie kan zitten uiteraard.

Een datingsite die vreemdgaan promoot en faciliteert… het is omstreden maar we kunnen niet om het succes van Victoria Milan heen. Heel wat Europeanen wil wel eens naast de pot plassen zo blijkt uit het groot aantal leden, ook in België en Nederland

Aanmelden

Zoals altijd melden we ons plichtbewust aan, als man. In ons geval, als niet-betalend lid met de nodige beperkingen helaas. Al snel begrijpen we dat we gaan moeten betalen voor the real deal want als gratis lid krijg je vooral berichten die je niet kan lezen. Hoe toevallig… 

Aanmelden is makkelijk en zoals andere datingsites met dat tikkeltje vragen extra πŸ™‚ Niet blozen als men vraagt of je orale seks fijn vindt of niet. Mja, dat is nu eenmaal waar het hier allemaal om draait. We hebben alvast aangegeven dat we graag “echte borsten” verkiezen, je weet maar nooit!

De echte profielen zijn meestal degene die er niet uitzien als een model.

Wat meteen opvalt zijn de profielen met extreem mooie mensen… en die zijn allemaal op zoek naar een affaire? Zijn we in de hemel beland misschien? Al snel blijkt een oud recept mee te spelen: fake profielen. Ja, ook op Victoria Milan vind je fake profielen maar... er zijn er ook echte profielen te zien op deze datingsite. Hoe je een fake profiel en een echt profiel uit elkaar haalt, dat vertellen we je later wel eens in onze blog!

Het aantal mannelijke leden op dit soort datingsites is aanzienlijk meer vertegenwoordigd dan (echte) vrouwen. Maar wie zoekt die vindt… EΓ©n tip: als het profiel er erg aantrekkelijk uitziet (man of vrouw) dat is een rode vlag… en heb je veel kans dat het een fake profiel is. (al dan niet aangemaakt door de datingsite zelf).

Zijn er echte profielen?

Absoluut, zowel voor man als vrouw, wees gewoon niet naΓ―ef. Aanmelden is gratis… zo kan je al eens verkennen welk vlees er in de kuip zit. Maar eerlijk… wil je meer, dan zal je een betalend lidmaatschap moeten nemen. Succes!

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Victoria Milan
Average rating:  
 9 reviews
by noemmemaarellis on Victoria Milan

Ik heb geprobeerd met gratis account maar dat heeft ABSOLUUT geen zin zoals hier al sta! Wilt ge iemand leren kennen dan ga je moeten. gratis besta niet 3 dates al en 1 goeie gehad nu! Blij dat dit bestaat! πŸ˜€ πŸ˜€ Groetjes Ellis op VM!

by Bart O on Victoria Milan

Betalend lid, nu geen zever met valsse lokberichten. Zouden ze moeten verbieden

by Ed Dy on Victoria Milan

+ Makkelijk en discreet in betaling

+ Knappe geile vrouwen te vinden

- oppassen voor fake profielen: if it looks too good....

- gratis account gaat je geen seks geven

by Galgje on Victoria Milan

Als vrouw heb ik t voordeel weet ik maar ik heb al behoorlijk wat geile dates gehad met mannen maar recent vind ik precies minder mannen??? Mannen meld je eens aan! πŸ˜€

by Fernando on Victoria Milan

Op enkele profielen na is de rest FAKE/NEP! Meer dan 90% zijn modellen die heus geen betalende datingsite nodig hebben om een man aan de haak te slaan. Tientallen vrouwen sturen als eerste enkele berichten bv (hey / hoe gaat het? / Wil je chatten? / of durf je niet? ) als zijn 4 berichten!! Beleefd geantwoord en dan nooit geen antwoord meer!! Maar wel iedere dag je profiel komen bezoeken!!! Kortom het lijkt minder FAKE/NEP als betalen per bericht maar het blijft FAKE/NEP. VERMIJDEN

by Arend on Victoria Milan

Site werkt goed. Ik ben een betalende lid maar nog geen succes... of allez sucsex πŸ™‚

by ireland first on Victoria Milan

Top dat dit bestaat! Als single man is het echt wel nog werken hoor om iemand te vinden... niet te snel over seks beginnen, werk aan een band en spreek dan af. al 2x gelukt voor mij... πŸ˜€ maar ook niet altijd hoor, zeker ni!!

by El Ranco on Victoria Milan

Zoals hier staat: de model profielen zijn allemaal fake. Zoek je een normale vrouw dan is ze doorgaans echt. Veel concurrentie met andere mannen maar da's normaal zeker? Ik heb zelf geen relatie, de 2 vrouwen die ik ontmoet heb intussen wel... niet verliefd worden dus!!!!

by Davide on Victoria Milan

Zoeken zoeken zoeken... en af en toe ne voltreffer πŸ™‚ !!! veel nepberichten zolang ge geen betalend lid bent dus ik ben nu betalend πŸ˜‰

 • Victoria Milan kenmerken

  Vreemdgaan

  Mobiele site:
  Persoonlijkheidstest:
  Evenementen:
  App:
  Gratis chatten:
  Videochatten:
  1 maand:
  € 29.99 p.m.
  2 maand:
  € 29.99 p.m.
  3 maand:
  € 29.99 p.m.
  6 maand:
  € 24.99 p.m.
  12 maand:
  € 19.99 p.m.
  Gratis aanmelden:
  Mobiele site
  Persoonlijkheidstest
  Evenementen
  App
  Gratis chatten
  Videochatten
  1 maand
  2 maand
  3 maand
  6 maand
  12 maand
  Gratis aanmelden
  shadow