500x_match4me-homepagina
shadow

Victoria Milan! Lekkere naam, lekkere dates? Wij zochten het voor je uit.

Eerst: Victoria Milan… dé datingsite om vreemd te gaan en een affaire te starten. De slogan zegt alles: “Herleef de passie – begin een affaire“. Met een Noorse eigenaar en een hoofdkantoor op Malta weet je dat je op een speciale plaats aanbeland bent.. Victoria Milan windt er geen doekjes om: je bent hier om een affaire, passie, wilde seks en dat met een andere partner dan je vaste partner. Niet alle profielen op Victoria Milan zijn single echter. Naar schatting zijn een groot aantal profielen single, op zoek naar een seksbuddy, die eventueel wel in een relatie kan zitten uiteraard.

Een datingsite die vreemdgaan promoot en faciliteert… het is omstreden maar we kunnen niet om het succes van Victoria Milan heen. Heel wat Europeanen wil wel eens naast de pot plassen zo blijkt uit het groot aantal leden, ook in België en Nederland. Victoria Milan is de Europese versie van het Amerikaanse Ashley Madison met het verschil dat zij niet gehackt zijn. 🙂

Aanmelden maar!

Zoals altijd melden we ons plichtbewust aan, als man. In ons geval, als niet-betalend lid met de nodige beperkingen helaas. Al snel begrijpen we dat we gaan moeten betalen voor the real deal want als gratis lid krijg je vooral berichten die je niet kan lezen. Hoe toevallig… 

 

Aanmelden is makkelijk en zoals andere datingsites met dat tikkeltje vragen extra 🙂 Niet blozen als men vraagt of je orale seks fijn vindt of niet. Mja, dat is nu eenmaal waar het hier allemaal om draait. We hebben alvast aangegeven dat we graag “echte borsten” verkiezen, je weet maar nooit!

De echte profielen zijn meestal degene die er niet uitzien als een model.

Wat meteen opvalt zijn de profielen met extreem mooie mensen… en die zijn allemaal op zoek naar een affaire? Zijn we in de hemel beland misschien? Al snel blijkt een oud recept mee te spelen: fake profielen. Ja, ook op Victoria Milan vind je fake profielen maar... er zijn er ook echte profielen te zien op deze datingsite. Hoe je een fake profiel en een echt profiel uit elkaar haalt, dat vertellen we je later wel eens in onze blog!

Het aantal mannelijke leden op dit soort datingsites is aanzienlijk meer vertegenwoordigd dan (echte) vrouwen. Maar wie zoekt die vindt… Eén tip: als het profiel er erg aantrekkelijk uitziet (man of vrouw) dat is een rode vlag… en heb je veel kans dat het een fake profiel is. (al dan niet aangemaakt door de datingsite zelf).

Zijn er echte profielen?

Absoluut, zowel voor man als vrouw, wees gewoon niet naïef. Aanmelden is gratis… zo kan je al eens verkennen welk vlees er in de kuip zit. Wil je meer -pun intended – dan zal je premium lidmaatschap moeten nemen.

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
by Fernando on Victoria Milan

Op enkele profielen na is de rest FAKE/NEP! Meer dan 90% zijn modellen die heus geen betalende datingsite nodig hebben om een man aan de haak te slaan. Tientallen vrouwen sturen als eerste enkele berichten bv (hey / hoe gaat het? / Wil je chatten? / of durf je niet? ) als zijn 4 berichten!! Beleefd geantwoord en dan nooit geen antwoord meer!! Maar wel iedere dag je profiel komen bezoeken!!! Kortom het lijkt minder FAKE/NEP als betalen per bericht maar het blijft FAKE/NEP. VERMIJDEN

by Arend on Victoria Milan

Site werkt goed. Ik ben een betalende lid maar nog geen succes... of allez sucsex 🙂

by ireland first on Victoria Milan

Top dat dit bestaat! Als single man is het echt wel nog werken hoor om iemand te vinden... niet te snel over seks beginnen, werk aan een band en spreek dan af. al 2x gelukt voor mij... 😀 maar ook niet altijd hoor, zeker ni!!

by El Ranco on Victoria Milan

Zoals hier staat: de model profielen zijn allemaal fake. Zoek je een normale vrouw dan is ze doorgaans echt. Veel concurrentie met andere mannen maar da's normaal zeker? Ik heb zelf geen relatie, de 2 vrouwen die ik ontmoet heb intussen wel... niet verliefd worden dus!!!!

by Davide on Victoria Milan

Zoeken zoeken zoeken... en af en toe ne voltreffer 🙂 !!! veel nepberichten zolang ge geen betalend lid bent dus ik ben nu betalend 😉

 • Victoria Milan kenmerken

  Vreemd gaan

  Mobiele site:
  Persoonlijkheidstest:
  Evenementen:
  App:
  Gratis chatten:
  Videochatten:
  1 maand:
  € 29.99 p.m.
  2 maand:
  € 29.99 p.m.
  3 maand:
  € 29.99 p.m.
  6 maand:
  € 24.99 p.m.
  12 maand:
  € 19.99 p.m.
  Gratis aanmelden:
  Mobiele site
  Persoonlijkheidstest
  Evenementen
  App
  Gratis chatten
  Videochatten
  1 maand
  2 maand
  3 maand
  6 maand
  12 maand
  Gratis aanmelden
  shadow