500x_match4me-homepagina
shadow

EliteDating, is dat nu echt voor singles met niveau?

We kennen allemaal de reclamespots van EliteDating. Net als Match4me richt deze datingsite richt zich op hoger opgeleiden. EliteDating is intussen één van de grootste datingsites ter wereld en actief in zo’n vijfentwintig landen waaronder Duitsland en Rusland.

Matchmaking met…. wiskunde.

Wat EliteDating uniek maakt is dat is dat er gebruik gemaakt wordt van een matchmakingprincipe dat werkt op een wiskundig model, “de vijf hoofddimensies van de persoonlijkheid”. Het algortime bepaalt de comptabiliteit tussen twee leden. Dit zorgt ervoor dat je bijna altijd relevante matches te zien krijgt. Het wordt je dus erg makkelijk gemaakt om leuke vrijgezellen te gaan ontmoeten.

Als we kijken naar de Belgische markt dan zien we een mooie balans tussen het aantal mannen en vrouwen. Dit zorgt er dan ook weer voor dat het makkelijker is om een leuke vrijgezel te ontmoeten. Per dag kun je zo’n drie tot zeven wetenschappelijke matches verwachten.

De aanmaak van een profiel is zoals overal bijna, gratis. Eerst volgt een vragenlijst, als persoonlijkheidstest. Het maakt deel uit van je profiel en is de basis voor het achterliggende wiskundige model om een geschikte partner voor jou te vinden.

Meld je hier gratis aan bij EliteDating

Wie vind je op EliteDating?

Zoals de naam van de datingsite suggereert zal je hier alleen “singles met niveau” tegenkomen. Het klinkt wat…euh elitair maar hun statement is wel duidelijk: bij EliteDating vind je vrijgezellen die hoogopgeleid zijn en in de meeste gevallen ouder dan dertig jaar. De leden van deze datingsite die hebben een bepaald “niveau” en dat zal je ook meteen merken als je contact hebt weten te leggen met een leuke persoon. Het inschrijven bij deze datingsite dat is gratis.

Elitedating: een elite prijs?

Ja… dat wel helaas. Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle functies die de site te bieden heeft, zouden wij, na een tijdje proberen met een gratis account, een premium lidmaatschap aanbevelen. Hoe langer je abonnement loopt, hoe goedkoper het wordt. Kijk in de tabel naar de prijzen/maand bij verschillende duurtijden.

Meld je hier gratis aan bij EliteDating

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Elitedating
Average rating:  
 6 reviews
by Anonymous on Elitedating

Niks elitair aan deze site. kwaliteit is duur en hier zitten advocaten, leraars, dokters etc die ga je ni vinden bij BE2 ofzo... het is duur ok. maar ik amuseer me rot en heb de tijd.....

by Johanna on Elitedating

Ook singles zonder niveau gewoon voor seks 🙁

by Aline Vanderschaeren on Elitedating

Ik gebruik vooral de app maar de kosten tellen toch op. Dates zijn wel duidelijk veel ander niveau dan BE2 waar ik eerst zat.

by Kurt on Elitedating

Niet slecht! Het niveau praatje is wel wat afgezaagd vind ik.

by Arend X on Elitedating

- 1 ster wegens de prijs. Kwaliteit van de leden kost geld zeker?

by Miss Elite on Elitedating

Hier zitten leuke normale mannen, momenteel al 2 dates gehad en ik heb keuze zat! Hun prijzen zijn ook wel "Elite"... :/

shadow
 • Elitedating kenmerken

  Voor singles met niveau

  Mobiele site:
  Persoonlijkheidstest:
  Evenementen:
  App:
  Gratis chatten:
  Videochatten:
  1 maand:
  -
  2 maand:
  -
  3 maand:
  € 59.90 p.m.
  6 maand:
  € 44.90 p.m.
  12 maand:
  € 34.90 p.m.
  Gratis aanmelden:
  Mobiele site
  Persoonlijkheidstest
  Evenementen
  App
  Gratis chatten
  Videochatten
  1 maand
  2 maand
  3 maand
  6 maand
  12 maand
  Gratis aanmelden
  shadow
Meld je hier gratis aan bij EliteDating