Schermafbeelding 2018-09-13 om 20.42.24
shadow

Is Match4me zo goed als ze zelf beweren?

We zoeken het hier voor je uit. Lees ook de reviews onderaan. 

Mensen met een hogere opleiding klagen vaak over de kwaliteit van de dating sites die ze bezoeken. Een goede dating site voor wie hoogopgeleid is, is Match4me.be. Profielen moeten verplicht hoogopgeleid zijn. Bij de aanmelding valt het meteen op dat men jou vraagt naar je opleidingsniveau. Oef!

Alle profielen zijn handmatig gecontroleerd en van zeer goede kwaliteit. Dus, geen onvolledige profielen of slordig ingevulde profielen… maar dat betekent ook wel wat invulwerk. Daar zijn we nooit fan van, al moet je natuurlijk wel een beetje over jezelf praten… De leden van Match4me.be nemen dus best echt de tijd om hun profiel zo goed mogelijk in te vullen. De intake test duurt niet lang maar echt entertainend kunnen we deze ook niet noemen.

Meld je gratis aan bij Match4Me

Wat ons opvalt als we beginnen browsen is de optie “Things to share”, excuseer, Things2Share”. Je kan vanalles delen op dit klankbord als je wil. Waarom zou je dat doen? Eerlijk? Geen idee eerlijk gezegd. Het wordt gebruikt door sommige profielen maar pakweg de overgrote meerderheid laat het naast zich liggen.

Match4Me.be biedt nog meer opties die je niet altijd ziet op de gemiddelde datingsite. Leden die bloggen. Weer eerlijk? We weten niet goed wat er moeten van denken. Het lijkt ons een idee dat op een druilerige maandag bedacht is aan de marketingtafel. We zijn hier om te daten, toch? Nu goed, dat zal persoonlijk zijn wellicht want wij hebben geen tijd om blogs te lezen, laat staan er eentje te maken. Nu, moest je het toch overwegen. We hebben enkele entries gelezen en… hier alvast ons gevoel: die blogstukjes, het is de moeite niet 🙂

Echt goedkoop zijn ze niet bij Match4me.be (zie onder) maar hey, je wou die dokter aan de haak slaan zeker? 🙂 Overigens, een account aanmaken is gratis .

Ons verdict: Match4me.be is wel degelijk een goede datingsite met vele echte profielen, die allemaal hooggeschoold zijn, maar laat die extraatjes misschien voor wat ze zijn. Aja, je wordt ook niet dagelijks gebombardeerd door “berichtjes” van fake profielen. Da’s fijn!

Geïnteresseerd? Maak gratis een account aan!

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Match4Me
Average rating:  
 4 reviews
by Geen dokter on Match4Me

Ik ben bio ingenieur en heb met deze website goede ervaringen. Het toeval wil dat ik een afspraakje heb nu met een meisje die ook bio ingenieur gedaan heeft aan de KUL maar enkele jaren lager zat. We kenden elkaar vaag dus dat was makkelijk praten. Ik kijk ernaar uit! Vorige dates waren telkens aangenaam maar nog geen klik. Ik blijf voorlopig hier en wens iedereen hier veel succes! Groeten, Bart

by Lenaerts on Match4Me

Nog niet aangemeld wel maar ik ga hiervoor gaan denk ik. Ik ben zelf lerares en zoek iemand van zelfde niveau... en interesses.

by Margo on Match4Me

Zit er nu al 1 week op en je merkt echt het verschil met parship enzo vind ik. Dating voor normale mensen.

by Sanne on Match4Me

Heel simpel: geen marginalen... Nu ok, ik heb nog geen dokter tegengekomen :-))

shadow
 • Match4me kenmerken

  Enkel hoogopgeleiden toegestaan

  Mobiele site:
  Persoonlijkheidstest:
  Evenementen:
  App:
  Gratis chatten:
  Videochatten:
  1 maand:
  € 19.95 p.m.
  2 maand:
  € 19.95 p.m.
  3 maand:
  € 14.95 p.m.
  6 maand:
  € 9.95 p.m.
  12 maand:
  € 7.95 p.m.
  Gratis aanmelden:
  Mobiele site
  Persoonlijkheidstest
  Evenementen
  App
  Gratis chatten
  Videochatten
  1 maand
  2 maand
  3 maand
  6 maand
  12 maand
  Gratis aanmelden
  shadow